Theaterzalen & overige ruimtes


De Verspiegeling krijgt er nieuwe zalen bij


Vanaf september 2019 krijgt De Verspiegeling er twee extra zalen bij. Naast onze theaterzaal (een voormalige snoepjesfabriek) is de verbouwing van de aangrenzende oude drukkerij gestart. In september 2019 zal deze in gebruik worden genomen. De lichte en grote zolder komt tevens terug als extra ruimte.

    Daarbij wordt de foyer een stuk groter, met meer daglicht, en krijgt ze een klein keukentje. Ook komt er meer opslagruimte voor decor en attributen zodat er meer werkmaterialen voor handen zullen zijn.

    Tevens zal er veelvuldig worden samengewerkt met de nu aangrenzende bierbrouwerij Mannenpap die vanaf de zomer 2019 volledig in bedrijf zal zijn.

    Gratis parkeergelegenheid is er volop, terwijl fietsen ook goed te doen is: vijf fietsminuten van het Keizer Karelplein en het Station.


Alle drie de zalen zijn te huur voor repetities, voorstellingen en andere kleinschalige evenementen


Theaterzaal

Onze theaterzaal biedt, met haar (telescopische) tribune, 40 zachte zitplaatsen. Het speeloppervlak is 4,5m breed en 8m diep, excl. achter- en zijcoulissen. Met 12 theaterspots, een lichttafel, mengpaneel en twee sterkte boxen voorziet ze in de nodige techniek.                                                                                                          


                                                                                                                                              
                          


De beneden zaal

Deze zomer zal de oude drukkerij (90m2 groot) verbouwd worden tot deels Bierbrouwerij Mannenpap en deels een nieuwe zaal voor De Verspiegeling. Deze nieuwe zaal (ca 45m2) heeft veel sfeervol daglicht door de authentieke ramen, maar is ook te blinderen. De zaal zal worden ingericht met enkele theaterspots en een geluidsinstallatie.


De zolder

De sfeervolle en lichte zolder komt weer terug als extra ruimte. De zolder heeft een speelvloer van ca. 64m2 groot, daarnaast een grote nis (16m2) te gebruiken als extra ruimte of als opslag voor kostuums en attributen, een zithoek (12m2) en een extra opslaghoek(12m2). Door de vele ramen is de ruimte heel licht en fijn werken overdag.


Voor tarieven en informatie voor verhuur neem contact op met De Verspiegeling  info@deverspiegeling.nl of bel 06 - 227 39 899

Theaterzaal

Gedeelte van de foyer

Oude drukkerij - voor de verbouwing

Theaterzaal

Zolder

“Een sfeervol klein theater, met ruimte voor intiem contact met het publiek.

Zowel voor, na en tijdens de voorstelling. Ondanks de kleine speelruimte biedt de indeling

met een heuse tribune een heel professioneel en prettig werkbaar geheel.”

Petra, deelneemster productiecursus