Corona & De Verspiegeling


Gedeeltelijke heropening


Sinds kort is De Verspiegeling weer gedeeltelijk open, net voor de zomerstop konden enkele groepen weer terecht. Wel nog met 1,5m afstand; wat maakt dat grotere groepen zich nog steeds moeten aanpassen en voorstellingen nog niet rendabel zijn. Tot in ieder geval september 2021 zijn we op deze manier nog hybride in onze creatieve honger en inspiratie. Zodra de 1,5m afstand opgeheven wordt openen we gelijk onze deuren zodat iedereen zich weer kan laven aan een broodnodig portie kunst & cultuur. 


Omdat ieders gezondheid voorop staat hebben we ondertussen wel al veel maatregelen getroffen. Zo zijn er looproutes, maxima aantal personen per ruimte, is er een intensief schoonmaak protocol, zijn de handdoeken vervangen voor wegwerp-handoekjes-dispensers en zijn er natuurlijk ruim voldoende hygiene doekjes, zeep en hygiene gelpompjes voorhanden. Tevens worden onze ruimtes zo goed mogelijk geventileerd. Met deze maatregelen voldoen we inmiddels aan het meest strenge hygiene protocol, wat noodzakelijk was voor de herstart van onze dagbesteding.


Met de cursisten is inmiddels veelvuldig contact geweest en zijn er voor de gemiste lessen vervangende data gecommuniceerd.


We hopen jullie snel weer te zien. Blijf gezond, geniet van het leven en let een beetje op elkaar.


Als er nog vragen en/of opmerkingen zijn twijfel dan vooral niet contact op te nemen.


Hartelijke groeten,


Elly de Bruin

Artistiek/zakelijk leider & regisseur

info@deverspiegeling.nl