Spel:

Lieke Deussen

Roos Ramakers

Marjoke Smilde

Sven Spierings

Maaike de Vries

Frank van der Weele


Regie & fotografie:

Elly de Bruin

15 mei 2019

‘de vloer op’

door de improvisatiegroep

van De Verspiegeling


Na een heel seizoen met groot plezier te hebben gewerkt vanuit improvisatie gooiden we onze deuren open en gingen we 'de vloer op'. Spannend? Ja! Live voor publiek te improviseren is reuze spannend maar die spanning geeft wel net dat beetje meer.

Daarbij widlen we jullie niet langer onthouden van het sprankelende spelplezier van onze geweldig leuke improvisatie groep en de vaak werkelijk prachtige scenes.


Spel:

Maudlin Ernst

Martijn Ewals

Frouwke Falize

Niels Groothuizen

Lenneke Nohlmans

Lily Rietjens

Martin Ruiter

Wilma Ruiter

Eddy Sluiter

Merel Spikker

Mathijs Vos

Annemieke Wijngaards


Spelleiding:

Elly de Bruin
18 & 19 januari 2019

speelde De Verspiegeling

‘De wereld is ondertiteld’


‘De wereld is ondertiteld’ is een voorstelling over de keuzestress van de mens anno nu. Iedereen kan zijn wie hij wil en tegelijkertijd dat allemaal niet. Niets staat vast. Realiteit blijkt geen gegeven en soms zelfs niet eens te bestaan. De wereld is mediabepaald, naar de mening van de dag die elke dag anders kan zijn.

4 personages, eenzaam en kwetsbaar, in hun strijd met en zoektocht naar zichzelf. Een zoektocht waarbij ze zich uiteindelijk verliezen in extremen.


Spel:

John Cremers

Esther Dekkers

Christel de Jong

Lisanne van Leeuwen


Tekst:

Gijsje Kooter


Regie & fotografie:

Elly de Bruin

                                                              

                             

Voorstellingen

ARCHIEF

huisproducties

2018-2019


14, 16 & 21 juni 2019

speelde De Verspiegeling

‘Contact’


Vier personages worstelen in hun zoektocht naar contact. Angst en verwarring regeren na keerpunten in hun leven. Stoeiend met hun gedachtes verdrinken ze in hun eigen wereldje. Ze raken de draad, de ander, hun leven en zichzelf helemaal kwijt.

    Een voorstelling die niet oordeelt maar doeltreffend het menselijk bestaan, de liefde en het verlangen naar echt contact tot leven brengt. Herkenbaar en absurd. De menselijke omgang op het scherpst van de snede.    

    Een minimalistische locatietheater voorstelling in de spelonken van de Vasim. Vervolgens was ze te zien op de Theateravenue Nijmegen.